Уједињена Србија > Огранак Градишка > Вести > РТРС ПОДРЖАО „СРЦЕМ ЗА СРЦЕ СРБИЈЕ“

РТРС ПОДРЖАО „СРЦЕМ ЗА СРЦЕ СРБИЈЕ“

Медијска подршка акције „Срцем за срце Србије“

Акцију коју смо започели у септембру подржала је национална телевизија Републике Српске – „Радио-Телевизија Републике Српске“ .

Прво спомињање акције,а и организације,било је у радио емисији „Зборник“ 23.11.2011.
Гост емисије био је портпарол организације Ратко Савић који је слушаоцима представио организацију али и циљ акције коју спроводимо у нашем граду,али и у Лакташима и Прњавору.

У истој емисији гостовао је и предсједник огранка организације у Градишци,Марко Шукало,30.11.2011,гдје је слушаоцима представио резултате концерата у Лакташима и Градишци.

Ратко Савић је гостовао у јутарњем програму РТРС-а 25.11.2011. гдје је још једном позвао све људе који желе и могу да помогну нашем народу на Косову и Метохији.

27.11.2011 у Дневнику I РТРС-а емитован је прилог о концерту који је одржан 26.11. у Лакташима,а истог дана,у трећем Дневнику емитован је прилог о концерту у Градишци.

У јутарњем програму,29.11.2011. емитован је прилог о оба концерта,а у емисији „Будимо људи“ 8.12.2011. ће бити емитована репортажа о акцији.

На интернет страници РТРС-а налази се посебан оглас о нашој акцији,и у њему стоји жиро-рачун на који се могу уплатити новчана средства.

Путавању на Косово и Метохију,у јануару 2012. године,придружиће се и један од новинара „Радио-Телевизије Републике Српске“

Захваљујемо се РТРС-у на пруженој подршци и презентовању организације слушаоцима и гледаоцима Радио-Телевизије.Надамо се да ћемо и у будућности сарађивати и да ће РТРС препознати нашу жељу и тежњу да несебично помажемо нашем народу на Косову и Метохији.

ujedinjenasrbija.rs